Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایرنا، مهران قربانی روز (چهارشنبه) در نشست خبری که در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد، گفت: به دلیل جذابیت مرز مهران هر ساله در روز اربعین و روزهای بعد از آن با ترافیک شدیدی در این مرز مواجه هستیم و مسافرانی که از مرزهای چذابه و شلمچه به کربلا رفته‌اند ترجیح می‌دهند از مرز مهران به کشور بازگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر این اساس ستاد اربعین شرایطی ر ا برای مسافرانی که مرز مهران را برای بازگشت به کشور انتخاب می‌کنند تعیین کرده است.

قربانی اظهار داشت: سه شهر کرمانشاه، همدان و اندیمشک به عنوان پایانه‌های پشتیبان مرز مهران، مسافران را از این  سه پایانه به شهرهای خود منتقل می‌کنند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: بر این اساس زائرانی که از پایانه برکت در مرز مهران تصمیم به بازگشت به وطن دارند نمی‌توانند مستقیم به محل سکونت خود بازگردند.

براساس توضیحات عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زائرانی که در زمان بازگشت از مرز مهران به پایانه معین همدان منتقل می‌شوند می‌توانند به مقاصد شهرهای قم، ساری، مشهد، گرگان و بجنورد بلیت اتوبوس تهیه کنند.

قربانی گفت: مسافرانی که از مرز مهران به پایانه مسافری معین اندیمشک منتقل می‌شوند قادر به تهیه بلیت اتوبوس برای شهرهای اراک، یزد، شهرکرد، اصفهان و خرم آباد خواهند بود.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: همچنین مسافرانی که از مرز مهران به پایانه مسافری معین کرمانشاه منتقل می‌شوند می‌توانند به مقاصد شهرهای کرج، تهران، تبریز، رشت، سنندج، سمنان و قزوین، ارومیه و اردبیل بلیط تهیه کنند.

این تصمیم فقط برای مرز مهران گرفته شده است و مسافرانی که برای بازگشت به وطن پایانه‌های مرزی چذابه، خسروی و شلمچه را انتخاب می‌کنند با سرویس مستقیم به محل سکونت خود باز می‌گردند.

قربانی با بیان اینکه طرح اربعین از ۱۷ مهرماه آغاز می شود و تا ۳ آبان ادامه دارد؛ افزود: روزهای ۲۴ تا ۲۶ مهر شش روز اوج سفر اربعین است که معمولا تمهیدات خاصی برای این مدت اندیشیده می شود.

قربانی در خصوص نرخهای اربعین امسال گفت: قیمت بلیت اتوبوس تا مرزهای چهارگانه و بالعکس نرخ‌های سال گذشته است و افزایشی ندارد.

عضو هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خبر داد که تا سال گذشته از ۸ هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوسی که برای ایام اربعین اختصاص می‌یافت، حدود هزار اتوبوس به صورت دربستی برای اربعین استفاده می‌شد که برای دیگر زوار امکان استفاده در روزهایی که در عراق می‌ماندند نداشتند.

وی گفت: بر همین اساس طبق مصوبه ستاد اربعین، استفاده از اتوبوس‌های دربستی برای این ایام محدود شد و صرفاً برای جانبازان، معلولان و خواهد بود.

قربانی به شرط جدید سازمان راهداری در خصوص سن ناوگانی که اجازه تردد در عراق را دارند اشاره کرد و گفت: سرویس‌های دربستی یکسره باید بعد از خروج از مرز ظرف ۲۴ ساعت به کشور برگردند و فقط ناوگانی می‌تواند از عراق به کربلا برود که سن آنها پنج سال یا کمتر باشد.

بر اساس توضیحات قربانی سرویس‌های دربستی یکسره برای ناوگان ترانزیتی تا ۲۵ مهر امکان رفتن به عراق را دارند و در ایام اوج یعنی همان ۲۵ مهر تا ۲۹ مهر در خدمت دیگر زائران  هستند.

معاون حمل ونقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص سرویس‌های دربستی خانوادگی که هر ساله برقرار است، گفت: کسانی که خانوادگی به کربلا سفر می‌کنند در صورت تمایل برای داشتن این سرویس‌ها می‌توانند با شرکت‌های حمل و نقلی قرارداد ببندند تا سرویس دربستی یکسره داشته باشند. در این صورت برای سفر بازگشت خود زمان و مکانی را در عراق تعیین کنند تا اتوبوس‌ها زمان برگشت آنجا حاضر باشند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری وحمل و نقل جاده ای در خصوص تقسیمات استانی برای استفاده از مرزهای منتهی به عراق گفت: زائران استان‌های خوزستان، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، یزد و جنوب اصفهان برای خروج از کشور عراق باید از مرز چذابه استفاده کنند و سیستم اتوبوسرانی در این مرز زائران را به این استان‌ها منتقل می‌کند.

وی گفت: همچنین زائران سیستان و بلوچستانی، بوشهری و هرمزگانی از مرز شلمچه ورود و خروج دارند.

وی همچنین گفت: زائران استان‌های اصفهان، فارس و کرمان هم می‌توانند از مرزهای چذابه برای  ورود و خروج استفاده کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی خوزستان آخرین وضعیت پروژه های فعال محور اهواز حمیدیه سوسنگرد چذابه را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رحمان بهرامی با بیان اینکه این محور به دلیل ترانزیت کالا به مرز کشور عراق و همچنین جابه جایی زائرین اربعین از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: این محور شامل پروژه های فعالی از جمله پل حمیدیه، پل کمربندی سوسنگرد، جاده های طرفین پل سوسنگرد، پل سابله، جاده های طرفین پل سابله، کمربندی بستان و جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه است.

وی افزود: پل حمیدیه با طول ۳۰ متر و اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای شمع بوده و همزمان ساخت شاه تیرهای پل در دست اقدام است.

بهرامی ادامه داد: پل کمربندی سوسنگرد با طول ۹۰ متر و اعتبار ۴۰ میلیارد تومان نیز هم اکنون آماده نصب عرشه است که امیدواریم تا قبل از ایام اربعین به بهره برداری برسد. همچنین جاده های دو طرف پل کمربندی نیز به طول ۵۰۰ متر و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله زیرسازی هستند.

وی همچنین از تکمیل شدن پل سابله به طول ۴۰ متر با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: جاده های دو طرف این پل به طول یک هزار و ۴۰۰ متر و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای اساس قرار دارد و در صورت تزریق اعتبار نیز قیرپاشی و آسفالت خواهد شد.

بهرامی اضافه کرد: جاده کمربندی بستان از دیگر پروژه های این محور به طول ۲ کیلومتر به صورت ۴ خطه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان تکمیل و هم اکنون زیر بار ترافیک رفته است اما جهت جلوگیری از خرابی تک لایه آسفالت نیاز به اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی جهت اجرای لایه نهایی آسفالت هستیم.

وی همچنین پروژه جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه به طول ۶ کیلومتر و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان را یکی از پروژه های حیاتی این محور برشمرد که هم اکنون در مرحله اجرای لایه نهایی آسفالت است.

بهرامی خاطرنشان کرد: محور اهواز حمیدیه سوسنگرد بستان چذابه که به محور طریق الحسین معروف شده است یکی از محورهای اصلی تردد زوار اربعین حسینی است که به پایانه چذابه ختم می شود و جهت تکمیل قراردادهای موجود در این طرح بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در کوتاه مدت و ۱۰۰۰ میلیارد تومان در بلندمدت اعتبار مورد نیاز است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ابراز امیدواری کرد با تزریق به موقع اعتبارات تمامی این پروژه ها تا اربعین سال جاری زیر بار ترافیک خواهند رفت و شاهد تردد زوار اربعین در این مسیر باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک/ مدیران سیاسی و نظامی مشتریان مدرک تقلبی بودند
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • نشست خبری سریال نون خ
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • نشست خبری جایزه ملی البرز
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است